• slider1
 • slider2
 • hitgym0172
 • hitgym0172

It's All In Sports heet voortaan HitGym0172!

HITgym0172 is gespecialiseerd in HIT trainingen en dé plek voor liefhebbers van groepstrainingen. HIT (high intensity training) is de meest effectieve en (tijds)efficiente vorm van training. Verbrand grote hoeveelheden vet in een korte intensieve training. HIT training verhoogd het metabolisme, stimuleert de productie van hormonen en vergroot explosieve kracht. Uiteraard wordt ook de conditie verbeterd, zowel voor korte als lange sportinspanningen.

HITgym0172 heeft een belangrijke missie; wij zorgen ervoor dat onze sporters hun persoonlijke fitness doelen bereiken en hierdoor fitter, gezonder en zelfverzekerder in het leven staan. BE THE BEST VERSION OF YOU. 

Kwaliteit gegarandeerd

HitGym0172 biedt de hoogste kwaliteit in Alphen aan den Rijn. HitGym0172 is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES), de Fit!vak en Keurmerk Fitness (LERF). Daarnaast is HitGym0172 hét opleidingscentrum van de Benelux voor onder andere de programma's van Les Mills, Roei- en Bootcamptrainingen en Crossbox trainingen . Betere trainers vind je dus niet!

Maak gratis kennis met HitGym0172!

Wil jij de kwaliteit zelf ervaren? Vraag dan direct hieronder een 1 Day Try Out aan. Zo kun jij een dag lang ervaren of HitGym0172 bij jou past. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Win een sportieve vakantie naar de Algarve!

  Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan! Op dit moment i...

  Lees meer
 • It's All In Sports heet voortaan HitGym0172!

  Vanaf 1 mei heet It's All in Sports HitGym0172! En dat willen wij vieren,...

  Lees meer
Meer nieuws