• crossbox-its-all-in-sports

  Revolutie in fitness: trainen in The CrossBox!

Ontspannen met onze Wellness mogelijkheden

Wil je jezelf verwennen met een zonnebankkuurtje, lekker ontspannen in onze infra rood sauna of een gezondheidstest om nog meer kennis te krijgen van jouw lichaam? Dat is bij HitGym0172 allemaal mogelijk!

Zonnecabine

De Power Source VXL200 biedt een superieure bruiningservaring in vijf minuten. Door zijn vormgeving laat dit rechtopstaande toestel een vrije beweging in een ruime cabine toe en een perfecte en naadloze bruining van elk deel van het lichaam.

Infrarood sauna

Een infraroodsauna is eigenlijk geen sauna maar een (stralings)warmtecabine. In de infraroodcabine zijn infraroodelementen aangebracht. Deze elementen geven een directe stralingswarmte die u direct bereikt.  Normaliter wordt uw lichaam verwarmd door afgifte (geleiding) van warmte door lucht die om u heen circuleert. De overdracht van warmte in een infraroodcabine ligt veel hoger als bij verwarming door lucht alleen. 

Gezondheidstesten

Lichaamssamenstelling
Benieuwd naar de samenstelling van jouw lichaam? Bepaal jouw exacte lichaamssamensteling (gewicht, spiermassa, vetpercentage, BMI) in twee minuten met behulp van de unieke Inbody 720. Bovendien geeft dit apparaat een nadere diagnose van jouw gewicht (streefgewicht en verdeling vetmassa).

Hartfilmpje
Cardioscan is de toekomst voor het voorkomen van hartkwalen. Het is een nieuw Electrocardio-portrait (ECP) dat betrouwbaar is en makkelijk te gebruiken en begrijpen. Fitness fanaten kunnen hierop de conditie van hun hart, stress niveau en algemene gezondheid zien.
Vind je ritme!

Bloeddruk
Een gezonde bloeddruk? Test hem.

Conditietest
Wat is jouw conditie? Wij testen dit voor jou!

Nieuws

 • It's All In Sports heet voortaan HitGym0172!

  Vanaf 1 mei heet It's All in Sports HitGym0172! En dat willen wij vieren,...

  Lees meer
 • Wist je dat...

  Wist je dat je met onze Small Group trainingen een hoop calorieën verbra...

  Lees meer
Meer nieuws