• slider2
 • hitgym0172
 • hitgym0172

HitGym0172!

HITgym0172 is gespecialiseerd in HIT trainingen en dé plek voor liefhebbers van groepstrainingen. HIT (high intensity training) training verhoogd het metabolisme, stimuleert de productie van hormonen en vergroot explosieve kracht. Uiteraard wordt ook de conditie verbeterd, zowel voor korte als lange sportinspanningen.

Kom Back in Shape in 2019!

Start nu met jouw Goede Voornemens en raak Back in Shape in 2019!

HitGym0172 is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES), de Fit!vak en Keurmerk Fitness (LERF). Daarnaast is HitGym0172 hét opleidingscentrum van de Benelux voor onder andere de programma's van Les Mills, Roei- en Bootcamptrainingen en Crossbox trainingen. Betere trainers vind je dus niet!

Maak gratis kennis met HitGym0172!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

* HITgym0172 doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Sportschool HitGym0172 in Alphen aan den Rijn is dé plek voor individueel Fitness, trainen in de crossbox en groepslessen . Bij HitGym0172 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 1-Day Try Out!

Nieuws

 • DOE FF GEZOND!!

    Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

  Lees meer
 • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

  Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.