• team-all-in-sports

Het verhaal van Boris Sala

Boris Sala, instructeur It's All-In Sports Alphen aan den RijnBoris Sala is een bekende Nederlandse sportinstructeur en is mede-eigenaar van It's All-In Sports, initiatiefnemer van het Exerciseworx bedrijfsfitnessprogramma en Europees vertegenwoordiger van RomFab, de fabrikant van de ROM-machine. In het kort: een bekende Nederlandse sportinstructeur en personal trainer.

Fitnessinstructeur en groepstrainingen

Boris begon zijn sportcarrriere op 17 jarige leeftijd. Na als fitnessinstructeur te zijn begonnen ging zijn interesse ook uit naar het geven van groepstrainingen. Zijn vermogen om te entertainen, creativiteit en opleidingsniveau zorgden ervoor dat hij al snel presenteerde op (inter)nationale sportevenmenten en congressen.

Opleiden & nieuwe sportprogramma's

Naast het ontwikkelen en publiceren van sport- en bewegingsprogramma's heeft hij ook vele sportinstructeurs opgeleid en gemotiveerd. Voorbeelden zijn het Biking programma van het Deense Body-bike, het groepsroeiprogramma voor Concep2 en de GroupChallenge trainingen voor de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra).

Personal trainer

Verder is hij personal trainer van een selecte groep Nederlandse en buitenlandse klanten. Zijn duidelijke visie op sport, beweging, voeding en no-nonsense aanpak leiden tot zeer aansprekende resultaten.

 

 

Nieuws

  • DOE FF GEZOND!!

      Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

    Lees meer
  • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

    Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.