• crossbox-its-all-in-sports

  Revolutie in fitness: trainen in The CrossBox!

Born to Move bij It's All-In Sports

Kinderen zijn geboren om te bewegen - met BORN TO MOVE™ wordt bewegen nog veel leuker!

BORN TO MOVE™ is een nieuwe serie Les Mills programma’s waarbij kinderen helemaal op kunnen gaan in hun aangeboren drang naar bewegen. Dat ze plezier maken, fitter worden en meer zelfvertrouwen krijgen, is een logisch gevolg!

BORN TO MOVE™ 3-4 (5) jaar. Een leuke en fascinerende les, waarbij de kinderen worden meegenomen in een fantasierijke wereld en waarin ze ontdekken hoe hun lichaam beweegt. Kinderen in deze leeftijdscategorie reageren het beste op verhalen, daarom zijn de songteksten in deze les verhalend geschreven. Terwijl de kinderen bewegen, ontwikkelen ze hun balans, het verplaatsen van hun gewicht en concentratievaardigheden. Daarnaast leren ze ook te luisteren naar en te bewegen op muziek.

BORN TO MOVE™ 5-6 (7) jaar. De les introduceert fundamentele bewegingsvaardigheden, maar op een leuke manier in plaats van formele routinematige oefeningen. Kinderen van deze leeftijd zijn voornamelijk visueel ingesteld: daarom leggen de instructeurs veel nadruk op het demonstreren van bewegingen die makkelijk zij na te doen. De eenvoudige choreografie traint lichaamsbewustzijn, balans, coördinatie en controle.

Nieuws

 • DOE FF GEZOND!!

    Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

  Lees meer
 • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

  Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.