• team-all-in-sports

Het verhaal van Brigitte Sala

Brigitte Sala, instructeur van It's All-In Sports Alphen aan den RijnBrigitte Sala is een veelzijdige fitness professional met meer dan 25 jaar ervaring. Ze is veelvoudig gecertificeerd fitnessinstructeur, studeerde psychologie en heeft zitting (gehad) in diverse ontwikkelingsteams (waaronder het ACE examen).

Les Mills National Master Trainer

Als freestyle aerobics presenter en Les Mills Nationaal Trainer is ze een graag geziene gast op (inter)nationale congressen. Brigitte is in 2005 uitgeroepen tot “Presenter of the Year” door EFAA. Momenteel is ze werkzaam bij HDD Group als Les Mills Training Manager en Nationaal Trainer. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het goed functioneren van het trainerteam, het assessmentteam, opleidingen, trainingen en podiumpresentaties. Buiten deze functie is Brigitte eigenaresse van sportclub “It’s All-In sports” in Alphen a/d Rijn. Haar vernieuwende kijk op training leidt ook hier tot verrassende resultaten (HIT-training als middel om volhoudtijd te vergroten, is al sinds midden jaren ’90 één van haar stokpaardjes).

Nieuws

  • DOE FF GEZOND!!

      Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

    Lees meer
  • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

    Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.