• houtenzaal

Kies uit meer dan 25 verschillende groepslessen!

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk. Misschien passen daarom groepslessen veel beter bij jou. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde groepsles-instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen. Leuk om met je vrienden samen te sporten, of om nieuwe vrienden te maken!

Variatie in groeplessen

Bij HitGym0172 in Alphen aan den Rijn kun je meedoen met meer dan 20 verschillende groepslessen. De groepslessen zijn gericht op High Intensity Training. Dit houdt in dat de lessen maximaal 30 minuten duren (met uitzondering van een aantal lessen die 45 minuten duren). Wij bieden de Les Mills lessen en freestyle lessen. Je kunt kiezen voor conditie, kracht of flexibiliteit. Alle lessen zijn gericht op resultaat en fun. 

Bekijk het lesrooster voor een overzicht van alle lessen!

Maak gratis kennis met onze groepslessen

Meld je aan voor de 1 Day Try Out. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool HitGym0172 in Alphen aan den Rijn is dé plek voor individueel Fitness, trainen in de crossbox en groepslessen . Bij HitGym0172 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 1-Day Try Out!

Nieuws

 • DOE FF GEZOND!!

    Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

  Lees meer
 • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

  Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.