/ /

Geen tijd?

Het komt u vast bekend voor: iedereen is tegenwoordig druk, drukker, drukst. Met werk, het gezin, sociale contacten en hobbies. Sporten hoort daar niet altijd bij. Maar eigenlijk weten we heel goed dat we meer moeten bewegen om gezond te blijven. Een uur hardlopen is ook wat te enthousiast, jezelf naar de sportschool slepen is ook geen optie, wat doe je dan?

Geen punt!

HIT- Fitness is dé oplossing! In slechts 20 minuten (je leest het goed) een totale lichaamstraining. Een unieke trainingsruimte en HIT-groepslessen een tijdbesparende methode om fit te worden én te blijven. Met deze methode train je 80% van alle bewegingsspieren met als resultaat: een verbeterde conditie, toename van fysieke kracht en verlies van overtollig vet.

HITgym: Curve

SprintFit is het hardloopprogramma voor beginnende & gevorderde hardlopers of sporters die hun conditie willen verbeteren. Via het unieke SprintFit programma ben je al klaar na 10 minuten effectief trainen.

 

HITgym: ROM

Totale lichaamstraining in 2×4 minuten. Gegarandeerd een betere conditie in slechts weken (TNO getest).

 

 

HITgym: Jacob's Ladder

De Jacob’s Ladder is de ideale cardio machine om toe te voegen aan de huidige H.I.T. workout en is de beste low-impact training tool vandaag de dag op de markt!

 

HITgym: Assault bike

De assault bike is een fiets waarbij je zowel je armen als je benen tegelijkertijd kan gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je hartslag 20% hoger ligt dan wanneer je alleen je benen gebruikt. Een totale lichaamstraining op een fiets die voor een superconditie zorgt en calorieën verslindt als geen ander.

Tijd is inwisselbaar voor intensiteit

HIT-Fitness biedt een korte, effectieve training. Hierdoor is het een perfecte training voor mensen die geen tijd of geen zin hebben om dag-in-dag-uit langdurig te sporten. Veel mensen gebruiken de HIT- ruimte en HIT- groepslessen om fit te worden en te blijven.

Wil jij ook tijd besparen en toch fit worden vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rooster HIT-ruimte

Les Van Tot Opmerkingen
HIT circuit 08:45 09:45
HIT circuit 17:30 20:30
Les Van Tot Opmerkingen
HIT circuit 08:45 09:45
HIT circuit 18:00 20:30
Les Van Tot Opmerkingen
HIT circuit 08:45 09:45
HIT circuit 17:30 20:00
Les Van Tot Opmerkingen
HIT circuit 17:45 20:00
Les Van Tot Opmerkingen
HIT circuit 08:45 09:45
HIT circuit 17:45 19:00
Les Van Tot Opmerkingen

Er zijn geen lessen op deze dag

Les Van Tot Opmerkingen
HIT circuit 08:30 12:00