• crossbox-its-all-in-sports

  Revolutie in fitness: trainen in The CrossBox!

Start met een Gratis Dag Fitness!

Graits Profweek fitness bij It's All In Sports in Alphen aan den RijnSportschool It's All-In Sports in Alphen aan den Rijn helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Dag Fitness. Zodat je zelf kunt ervaren dat Fitness bij It's All-In Sports jou helpt naar een gezonder leven. 

De hoogste kwaliteit in begeleiding!

Naast aangesloten te zijn bij verschillende keurmerken, is It's All-In Sports hét opleidingscentrum in de Benelux voor veel verschillende lessen. Zo ben jij altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit in de groepslessen en in begeleiding. 

Caroline: "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van It's All In Sports voel ik me nu beter dan ooit. Door de hoge intensiteit trainingen haal ik mijn doelen in minder tijd dan bij andere sportscholen, ideaal!"

Stel niet uit, start met de Gratis Dag Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • DOE FF GEZOND!!

    Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

  Lees meer
 • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

  Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.