Probeer ons een maand uit voor € 25,- + tijdelijk geen inschrijfgeld

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is The Crossbox dé club voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 30 jaar ervaring met The Crossbox
  • Onbeperkt sporten in The Crossbox
  • Ultieme training voor functionele kracht
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Je kunt ons nu één maand proberen voor maar €25,-. Als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over The Crossbox. Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen!

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

The Crossbox

Met meer dan 30 jaar ervaring is The Crossbox meer dan een sportclub: het is een manier van leven! Gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in 1 training; The Crossbox Training, zorgt gegarandeerd voor spierpijn de volgende dag.

Zoek en verleg je grenzen, we stellen trainingen op maat samen voor iedereen en alle niveau’s. Geen ervaring? Geen probleem! Let op, fitness zal nooit meer hetzelfde zijn en er is een hoge kans op een Crossbox verslaving!

6 dagen per
week geopend

Of je nu een vroege vogel bent en ’s ochtends voor je werk wil sporten of juist ’s avonds nog even wil knallen. Het kan allemaal, we hebben zes dagen in de week een workout of the day voor je klaar staan!

Geen ervaring?
Geen probleem!

Onze trainingen zijn erop gericht om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijke verbranding te realiseren. Hierdoor is geen tijd geen excuus meer! Trainingen duren gemiddeld 30 tot 60 minuten en starten altijd op vaste tijden.

Word slanker, sterker
én leniger!

Elke week nieuwe challenges om jou eigen grenzen steeds verder te pushen! De Crossbox trainers motiveren je elke keer weer om tot het uiterste te gaan, want alleen dan push je je eigen grenzen!

Summer countdown

De zomer is dichterbij dan je denkt! Wacht dus niet te lang met
inschrijven en ga vandaag nog aan de slag met jouw #summerbody
en start met het pushen van jouw grenzen!

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij HitGym0172 hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben sinds november lid bij HitGym0172 en heb alleen maar in The Crossbox gestaan. Elke dag een andere workout (WOD), ik had niet verwacht dat ik in zo'n korte tijd mezelf zo ver zou pushen!

Marco de Koning

Lid sinds 17 november 2018

Na de eerste try-out was ik overtuigd: normale fitness is niks voor mij, maar The Crossbox! Wat een resultaten, en dat al na een paar weken!

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2014

Ik had nul Crossbox ervaring, dus was iets huiverig om te starten. Door de begeleiding en coaching van Boris kon ik binnen de kortste keren zelf aan de slag met de WODs! Ik voel me fitter dan ooit!

Jaimy Chang

Lid sinds 3 april 2012