10 rittenkaart AKTIE! nu slechts €49,95

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is HitGym0172 dé club voor jou!

Profiteer direct van voordelen zoals:

  • Korte trainingen in kleine groepen
  • Gepaste intensiteit en daardoor meer calorieën verbranding!
  • Meer aandacht en begeleiding
  • Voor elk niveau geschikt
  • Ruime keuze

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Probeer ons uit met een 10 rittenkaart nu voor maar € 49,95 

Bij aanschaf van een 10 rittenkaart ontvang je een persoonlijke link waarmee je lessen kunt reserveren.

Wij moeten strikt bijhouden hoeveel deelnemers wij per les hebben en wie er in onze lessen staan. Je kunt alleen deelnemen als je hebt gereserveerd.

PAS 24 UUR VAN TEVOREN KAN JE JE VOOR DE LESSEN INSCHRIJVEN.

Zien we je buiten?

 

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

Groepsles aanbod

Ook in onze outdoor omgeving kan je jouw workout kiezen of je nu houdt van bewegen op muziek, of juist wil knallen tijdens Powerrow, HIT Challenge of Biking. Tussen onze resultaatgerichte groepslessen zit altijd een les die je bevalt! Onze focus ligt op korte trainingen in kleine groepen met een gepaste intensiteit, daardoor is er veel ruimte voor meer persoonlijke aandacht in combinatie met gegarandeerd meer calorie verbranding!

Resultaatgerichte groepslessen

Ontdek de variëteit aan groepslessen bijvoorbeeld de BBB0172  die elke 3 maanden voorzien worden van een nieuw programma, nieuwe moves en combinaties!

Korte training, langere verbranding

Onze trainingen zijn erop gericht om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijke verbranding te realiseren. Hierdoor is geen tijd geen excuus meer! Trainingen duren gemiddeld 30 tot 45 minuten en starten altijd op vaste tijden.

Word slanker, sterker
én leniger!

Door diverse oefeningen, de juiste aanwijzingen en verbetering van techniek zorgen ervoor dat je het beste uit je training haalt. Door gebruik te maken van HIT workouts verbrand je veel calorieën en ontdek (en verleg) je je eigen grenzen!

Wacht niet en start vandaag nog met jou favoriete workout!

Deze aktie is geldig t/m 30 Juni 2020

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij HitGym0172 hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben pas sinds kort lid, maar ik zit nu al lekkerder in mijn vel. De gezelligheid van de groepslessen geeft mij net dat extra zetje wat ik nodig heb.

Maria de Winter

Lid sinds 17 november 2018

Vanwege mijn drukke baan en gezin vind ik het lastig om tijd te maken om te sporten, door de korte en intensieve trainingen bij HitGym0172 zag ik na een paar weken al resultaat én het kostte minder tijd dan ik dacht!

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2010

Bij HitGym0172 voel ik me helemaal op m’n gemak. De korte, intensieve groepslessen vind ik erg fijn omdat ik zo resultaat zie én niet teveel tijd kwijt ben. En met het ruime aanbod groepslessen kan ik telkens wat nieuws proberen!

Judith Jonkers

Lid sinds 3 april 2002