/

Peter, deelnemer aan het Zomerfitprogramma

Hoe heb je het 6 weken programma ervaren en welke resultaten heb je behaald?
Ik heb het zeer positief ervaren. Een hele nieuwe manier van trainen die mij erg goed is bevallen. Over mijn resultaten ben ik redelijk tevreden maar kan nog beter, daarom ga ik nog vrolijk verder na deze 6 weken.

Hoe voel je je en heeft het iets veranderd in je dagelijks leven?
Ik voel mij door deze training erg prettig en krijg er veel energie van. En dat merk je dagelijks. Niet alleen bij het sporten maar ook in het gewone dagelijkse leven.

Zou je dit programma iemand anders aanraden en waarom?
Ik zou dit programma zeker iemand anders aanraden omdat ik nu uit ervaring weet dat je al in korte tijd resultaten boekt en je snel lekkerder in je vel komt te zitten. De gedreven en positieve begeleiding van de enthousiaste instructeurs helpen daar zeker bij. Je werkt samen aan je eigen doel en de drive om deze te behalen is zeer groot aanwezig. Dat werkt voor mij erg aanstekelijk.

Karin Uiterwijk, deelnemer aan het Zomerfitprogramma

Ik ben Karin Uiterwijk en ik werk parttime als dtp’er. Daarnaast het ik een dieren oppas aan huis en laat ik voor hard werkende mensen hun hondjes uit. Ik ben aan de mini in bikini actie begonnen omdat ik al een tijdje liep te rommelen om weer wat van mijn overtollige vetjes weg te krijgen. Dit ging mij door de week heel goed af maar als het dan eenmaal weer weekend was ging het altijd weer mis. Ik verzon elk weekend voor mezelf wel een excuus om iets lekkers (lees vet en onverantwoord) te eten.

Toen zag ik ineens in de nieuwsbrief deze nieuwe actie staan en ik dacht direct dat moet ik doen dan lukt het me wel. Ik heb een aantal jaar geleden ook aan de insanity actie meegedaan. Na de insanity voelde ik me echt helemaal super en dat gevoel wilde ik toch wel graag weer terug. Ik me aangemeld voor mini in bikini en ik kon gelukkig direct starten. Ik moest vanwege vakantie in 5 weken mijn doel bereiken. Dus extra gemotiveerd had ik mijn eerste afspraak met Claudia ik ging op de inbody en die vertelde dat ik “goed” was. Als grap zei Claudia nou je bent klaar maar ik had een ander doel. Dat doel was makkelijk te halen volgens Claudia, ik antwoordde: “nou vertel maar wat moet ik doen”. Mijn trainingsschema was al in orde. Mijn eten was eigenlijk ook in orde behalve natuurlijk alle snacks tussendoor maar dat wist ik ook wel.

Ik moest 10.000 stappen per dag gaan maken dat is voor mij geen probleem ik laat zowiezo iedere dag mijn hond een flink stuk uit en dan ook nog eens de hondjes van anderen. Geen probleem dus. Moest alleen niet vergeten om mijn telefoon mee te nemen die telt mijn stappen. Ik ben wat keren na een half rondje lopen terug gegaan voor mijn telefoon en dan stonden die stappen er natuurlijk niet bij. Ook moest ik rommen, ladderen en rennen. Rommen en ladderen vind ik niet erg maar dat rennen was voor mij echt een ramp. Ik vind dat echt niet leuk maar moest het 3 keer per week doen. Als ik ook nog een les ging doen dan hoefde ik of de rom of de ladder te doen maar dat rennen iedere keer. Ik heb de keren op het laatst echt afgeteld en vervloekt, maar heb het wel volgehouden. Iedere week een afspraak met Claudia om mijn voortgang te bespreken en te wegen. Dat gewicht zegt mij niet zoveel het gaat mij meer om hoeveel (eigenlijk hoe weinig) vet ik heb, daar was mijn doel op gebaseerd.

Na 5 weken heb ik weer een volledige inbody gemaakt en het resultaat was zeer goed. Ik voelde me er erg goed bij en was ook trots op mezelf dat ik het had gehaald. Het gekke is dat het me zo gemakkelijk af is gegaan. Doordat ik jaren geleden de insanity heb gedaan heeft het mijn dagelijkse ritme nu niet veranderd. Dat is iets wat ik al jaren zo doe. Ik denk dat het programma voor iedereen goed te doen is. Stel jezelf een reëel doel en luister goed naar wat en hoe je het moet doen. Voor mij was het zo dat ik iemand nodig had die me in de gaten hield. En dat is helemaal goed gekomen.