/ /

Eline Koopman

“Zeer zeker een aanrader voor iedereen! Veel persoonlijke aandacht en zoveel meer dan gekwalificeerd/gemotiveerd personeel. Jammer genoeg ben ik verhuisd maar iedere sportschool valt in het niets vergeleken met deze. Ga zo door dames!😊🏋🏼‍♀️”

Inez Laaroussi

“Fijne sportschool

Instructeurs 100% kwaliteit, gezelligheid, motiverende leden, hardwerkende leden, sociaal praatje, jong en oud voor ieder wat wils!”

Didi Raats

“Met de hulp en ondersteuning van HITgym0172, is het gelukt om mijn eerste doel te behalen in de afgelopen 5 weken. Ik deed de HITchallenge….. Mijn doel was onder de 80 kg komen en…….. 79.1 was de einduitslag 😍. Dit was een totaal van 5 kg in deze 5 weken. Natuurlijk zetten we dit na de vakantie weer verder door samen met de sportschool…. volgende doel is 75 kg.”

Maarten Rademaker

“5 weken Fatburn net afgerond, “bijna” 6Kg vet verbrand, en flink wat spier er bij gekweekt!Vanwege m’n slechte knie niet volledig los kunnen gaan, maar Joy heeft m’n training ge-finetuned zodat ik toch behoorlijk aan de bak moest/mocht! Goede begeleiding, relaxede atmosfeer, uitdagend programma! Aanrader!”

Natascha Vriesema

“Kan niet meer voorstellen om ergens anders te gaan sporten.

Het is gewoon weg een top sportschool.”

Wil jij ook ervaren wat Hitgym0172 voor jou kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • {tekst}
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.