/ /

Boris Sala is een bekende Nederlandse sportinstructeur en is mede-eigenaar van HitGym0172, initiatiefnemer van het Exerciseworx bedrijfsfitnessprogramma en Europees vertegenwoordiger van RomFab, de fabrikant van de ROM-machine. In het kort: een bekende Nederlandse sportinstructeur en personal trainer.

Boris begon zijn sportcarrriere op 17 jarige leeftijd. Na als fitnessinstructeur te zijn begonnen ging zijn interesse ook uit naar het geven van groepstrainingen. Zijn vermogen om te entertainen, creativiteit en opleidingsniveau zorgden ervoor dat hij al snel presenteerde op (inter)nationale sportevenmenten en congressen.

Naast het ontwikkelen en publiceren van sport- en bewegingsprogramma’s heeft hij ook vele sportinstructeurs opgeleid en gemotiveerd. Voorbeelden zijn het Biking programma van het Deense Body-bike, het groepsroeiprogramma voor Concep2 en de GroupChallenge trainingen voor de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra).

Verder is hij personal trainer van een selecte groep Nederlandse en buitenlandse klanten. Zijn duidelijke visie op sport, beweging, voeding en no-nonsense aanpak leiden tot zeer aansprekende resultaten.