/ /

Veelzijdig professional

 

Brigitte Siera is een veelzijdige fitness professional met meer dan 25 jaar ervaring.

Ze is veelvoudig gecertificeerd fitnessinstructeur, studeerde psychologie en heeft zitting (gehad) in diverse ontwikkelingsteams (waaronder het ACE examen).

Als freestyle aerobics presenter en Les Mills Nationaal Trainer is ze een graag geziene gast op (inter)nationale congressen.

Brigitte is in 2005 uitgeroepen tot “Presenter of the Year” door EFAA. Momenteel is ze werkzaam bij HDD Group als Les Mills Training Manager en Nationaal Trainer. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het goed functioneren van het trainerteam, het assessmentteam, opleidingen, trainingen en podiumpresentaties.

Buiten deze functie is Brigitte eigenaresse van sportclub Hitgym0172 in Alphen a/d Rijn. Haar vernieuwende kijk op training leidt ook hier tot verrassende resultaten (HIT-training als middel om volhoudtijd te vergroten, is al sinds midden jaren ’90 één van haar stokpaardjes).

Brigitte Siera is een veelzijdige fitness professional met meer dan 25 jaar ervaring. Ze is veelvoudig gecertificeerd fitnessinstructeur, studeerde psychologie en heeft zitting (gehad) in diverse ontwikkelingsteams (waaronder het ACE examen).

Les Mills National Master Trainer

Als freestyle aerobics presenter en Les Mills Nationaal Trainer is ze een graag geziene gast op (inter)nationale congressen. Brigitte is in 2005 uitgeroepen tot “Presenter of the Year” door EFAA. Momenteel is ze werkzaam bij HDD Group als Les Mills Training Manager en Nationaal Trainer. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het goed functioneren van het trainerteam, het assessmentteam, opleidingen, trainingen en podiumpresentaties. Buiten deze functie is Brigitte eigenaresse van sportclub Hitgym0172 in Alphen a/d Rijn. Haar vernieuwende kijk op training leidt ook hier tot verrassende resultaten (HIT-training als middel om volhoudtijd te vergroten, is al sinds midden jaren ’90 één van haar stokpaardjes).