/ /

Wegens de verscherpte maatregelen zijn de Pink Boxing lessen tijdelijk niet mogelijk!

Wat betekent dit voor mij?

Niet getreurd, wij gaan deze lessen heel snel weer in het rooster opnemen. Er wordt gezocht naar alternatieven zodat we de 1,5 meter grens kunnen waarborgen.

Wil je voor nu meer informatie wat het voor jou als sporter betekent lees onze nieuwsbrief of stuur je vraag naar info@HITGYM0172

 

Heb jij een PINKBOXING lidmaatschap/rittenkaart, meld je aan de balie voor een passende oplossing

WAAROM PINK BOXING?

Vier redenen om voor Pink Boxing te kiezen bij Pinkboxing0172, concertweg 1a in Alphen ad Rijn

Reden 1: Het is goed voor je conditie en je verbruikt veel calorieën

Boksen is een sport die wonderen doet voor je conditie, daarnaast verbrand je veel calorieën omdat de workout best pittig is: door het snelle voeten- en vuistenwerk blijf je continu in beweging en wordt alles gecombineerd met functionele oefeningen. Daardoor is het niet alleen voor je armen inspannend, maar eigenlijk voor je hele lichaam. Dat maakt Pink Boxing de perfecte training voor vrouwen. Daarnaast worden ook nog eens je snelheid en coördinatie getraind en je discipline op de proef gesteld. Een sport waarbij je in een workout van 50 min. meerdere dingen combineert dus.

Reden 2: Pink Boxing is niet gewelddadig

Regulier boksen kan soms best hard of pijnlijk zijn: niet voor niets hebben boksers een bitje in en stevige handschoenen. Dit is absoluut niet het geval bij Pink Boxing. Pink Boxing is absoluut niet gewelddadig: de bokscombinaties worden op elkaars handschoenen of een bokszak uitgevoerd. Pink Boxing doe je in groepsverband maar in principe is het een workout die je alleen uitvoert. Daardoor heb je wel de voordelen van boksen, maar geen kans op een blauw oog of andere mogelijke verwondingen.

Reden 3: Je kunt er veel frustratie en energie in kwijt

Om goed te leren boksen is het belangrijk om te focussen. Doordat je goed moet opletten welke combinaties je moet maken zal je je hoofd leeg kunnen maken dit zorgt ervoor dat je ook mentaal een oppepper hebt na de workout. Daarnaast werkt het goed om je frustratie over wat dan ook er letterlijk ‘uit te slaan’ 😊. Na de training kun je dan opgelucht en kalm verdergaan met andere bezigheden.

Reden 4: Pink Boxing is leuk en erg gezelllig

De belangrijkste reden om voor Pink Boxing te kiezen is vooral dat het plezier geeft. De groep bestaat enkel en alleen uit vrouwen en dat zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Zowel de coaches als de leden van de groep helpen elkaar bij het trainen en er wordt flink wat gelachen tussendoor. Wel of geen ervaring met boksen: dat maakt niet heel veel uit. De doelstelling van Pink Boxing is actief en lekker sporten waarbij iedere vrouw meetelt. Dat maakt Pink Boxing ook zo ontzettend leuk.

Over Pinkboxing0172

 

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact,  gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. <br/>

OP ELK NIVEAU IN TE STAPPEN

/ / GEEN FYSIEK CONTACT

/ / STOER

/ / LAAGDREMPELIG

/ / SEXY

/ / COMMUNITY

/ / FUN

 

Ik wil graag meer informatie over Pink Boxing

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.