/ /

De ROM machine

Geen tijd?
Het komt u vast bekend voor: iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk. Met het werk, met het gezin, met van alles. Eigenlijk weten we heel goed, dat we meer moeten bewegen om fit en gezond te blijven. Herkent u ze, de goede voornemens om ‘nu eindelijk echt te gaan sporten’? Maar er zijn zoveel dagelijkse bezigheden die ook nog eens stuk voor stuk veel tijd vragen, dat bewegen er dikwijls bij inschiet.

Geen punt!
Voor die groep mensen biedt de ROM-machine dé oplossing: in slechts 4 minuten een totale lichaamstraining. Een unieke, tijdbesparende methode, waarmee maar liefst 80% van alle bewegingsspieren getraind wordt. Het resultaat? Een verbeterde conditie, een toename van de fysieke kracht en ook nog eens verlies van overtollig vet. En dat in slechts 4 minuten per dag

 

Wetenschappelijk aangetoond

Het klinkt ongelooflijk, maar de ROM-machine maakt het mogelijk: fit worden in slechts 4 minuten per dag. Onderzoeksbureau TNO heeft de ROM-machine uitvoerig getest. Met als resultaat dat onomstotelijk is vastgesteld dat de ROM-machine inderdaad doet wat hij belooft.

Toename van…

  • 72% van het uithoudingsvermogen / volhoudtijd
  • 9,7% van de dynamische spierkracht
  • 5,2% van de statische spierkracht
  • 3,5% van de zuurstofopname

Afname van…

  • 3,5% van het vetpercentage

De ROM een keer proberen?

Wil je meer informatie over trainen op de ROM machine? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een try-out!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.