• rom-grijs

    Ben trainen.... terug in 5 min.!!

Op de werkplek, binnen werktijd!

 

INCOMPANY BEDRIJFSFITNESS

Exercise Worx

Bent u werkgever? Dan kent u ze vast, werknemers die best meer willen bewegen maar afhaken omdat ze zeggen geen tijd te hebben. Met ExerciseWorx biedt u die werknemers dé oplossing: een totale lichaamstraining in 4 minuten per dag. Binnen werktijd én op de werkplek. En natuurlijk profiteren ook de sportende werknemers van ExerciseWorx!


Waarom ExerciseWorx?
ExerciseWorx is gespecialiseerd in effectieve bedrijfsfitnessprogramma's op basis van de ROM-machine, waarmee in vier minuten een totale lichaamstraining kan worden gedaan. De voordelen voor u op een rij:

  1. Totale lichaamstraining in precies 4 minuten
  2. Inpasbaar binnen werktijd
  3. Weinig ruimte nodig (7 of 14 m2)
  4. Vernieuwde trainingswijze (veilige H.I.T.)
  5. Aantrekkelijke training, ook voor niet-sporters
  6. Nieuwe impuls aan bewegingsactiviteiten in uw organisatie

Het ExerciseWorx licentieprogramma bevat, naast de levering van de apparatuur, een uitgebreid instructie- en trainingsprogramma, promotionele ondersteuning en een jaarlijkse, individuele fitness/health check voor alle deelnemers. 

 

Referenties

 

Wilt u meer informatie over INCOMPANY FITNESS vraag het informatie pakket aan en we nemen contact net u op

  • * velden zijn verplicht.

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.