• rom-chroom

  ROM / RANGE OF MOTION

Over de ROM machine

 

Geen tijd?
Het komt u vast bekend voor: iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk. Met het werk, met het gezin, met van alles. Eigenlijk weten we heel goed, dat we meer moeten bewegen om fit en gezond te blijven. Herkent u ze, de goede voornemens om ‘nu eindelijk echt te gaan sporten’? Maar er zijn zoveel dagelijkse bezigheden die ook nog eens stuk voor stuk veel tijd vragen, dat bewegen er dikwijls bij inschiet.

 

Geen punt!
Voor die groep mensen biedt de ROM-machine dé oplossing: in slechts 4 minuten een totale lichaamstraining. Een unieke, tijdbesparende methode, waarmee maar liefst 80% van alle bewegingsspieren getraind wordt. Het resultaat? Een verbeterde conditie, een toename van de fysieke kracht en ook nog eens verlies van overtollig vet. En dat in slechts 4 minuten per dag

 

Wetenschappelijk aangetoond
Het klinkt ongelooflijk, maar de ROM-machine maakt het mogelijk: fit worden in slechts 4 minuten per dag. Onderzoeksbureau TNO heeft de ROM-machine uitvoerig getest. Met als resultaat dat onomstotelijk is vastgesteld dat de ROM-machine inderdaad doet wat hij belooft.

 

 

TNO-ONDERZOEK

Wil je meer informatie over trainen op de ROM machine vul het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

Nieuws

 • DOE FF GEZOND!!

    Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

  Lees meer
 • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

  Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.