• cros1

The CrossBox

Functioneel trainen is dé manier om echt resultaat te halen. The CrossBox is daarmee dé revolutie in de fitnesswereld. Hitgym0172 onderscheidt zich door, naast de meest complete en beste materialen en uitdagende omgeving, inhoud te geven.

 • Gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in 1 training: CrossBox Training
 • Zoek en verleg je grenzen: Trainingen op maat voor iedereen
 • Revolutie in fitness: fitness zal nooit meer hetzelfde zijn!
   

Met meer dan 30 jaar ervaring is de CrossBox meer dan een sportclub: het is een manier van leven!

Maak kennis met het CrossBox Opleidingscentrum van Nederland!

Wil jij weten of The CrossBox jouw manier van leven kan veranderen? Meld je dan aan voor een Try Out in de CrossBox. Een introductie les gecombineerd met het volgen van een WOD (workout of the day). Tijdens de techniek introductie les en de WOD krijg je alle begeleiding die jij nodig hebt! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen contact met jou op voor een startafspraak.

 

Sportschool HitGym0172 in Alphen aan den Rijn is dé plek voor individueel Fitness, trainen in de crossbox en groepslessen . Bij HitGym0172 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 1-Day Try Out!

Nieuws

 • DOE FF GEZOND!!

    Het Kabinet wil sporten,groente en fruit duurder maken door het BTW...

  Lees meer
 • Start nu: Dreambody programma bij Hitgym0172!

  Start het najaar Fitter en Slanker met het Dreambody programma!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.