JULI & AUGUSTUS € 25,- per maand Kom veilig sporten

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is HitGym0172 dé club voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Onze focus ligt op korte trainingen in kleine groepen (± 30 tot 40 minuten)
  • Gepaste intensiteit en daardoor hoge calorieverbranding!
  • Meer aandacht en begeleiding
  • Programma’s voor iedereen
  • Voor elk niveau geschikt

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Je kunt ons nu in de zomermaanden Juli & Augustus proberen voor maar €25,- per maand.

Als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over de club en het programma. Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen!

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

Groepsles aanbod

Of je nu houdt van bewegen op muziek met Aerobic dance of Body Jam, of juist wil knallen tijdens Powerrow, HIT Challenge of Biking. Tussen onze resultaatgerichte groepslessen zit altijd een les die je bevalt! Onze focus ligt op korte trainingen in kleine groepen met een hoge intensiteit, daardoor is er veel ruimte voor persoonlijk contact in combinatie met gegarandeerde zweetdruppels op je voorhoofd!

Resultaatgerichte groepslessen

Aerobic dance, Bagtraining, Gun-Ex Circuit, SH’Bam, you name it, we’ve got it! Ontdek de variëteit aan groepslessen die elke 3 maanden voorzien worden van een nieuw programma, nieuwe moves en combinaties!

Korte training, langere verbranding

Onze trainingen zijn erop gericht om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijke verbranding te realiseren. Hierdoor is geen tijd geen excuus meer! Trainingen duren gemiddeld 30 tot 45 minuten en starten altijd op vaste tijden.

Word slanker, sterker
én leniger!

Door diverse oefeningen, de juiste aanwijzingen en verbetering van techniek zorgen ervoor dat je het beste uit je training haalt. Door gebruik te maken van HIT workouts verbrand je veel calorieën en ontdek (en verleg) je je eigen grenzen!

Kom veilig sporten bij HITGYM0172
WEGENS SUCCES VERLENGD!

Wij zijn vanaf 1 Juli zijn wij weer geopend en dat willen we met jullie vieren.

Kom de maanden Juli & Augustus sporten voor slechts €25,- per maand.

Inschrijven is mogelijk t/m 31 Juli 2020

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij HitGym0172 hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben pas sinds kort lid, maar ik zit nu al lekkerder in mijn vel. De gezelligheid van de groepslessen geeft mij net dat extra zetje wat ik nodig heb.

Maria de Winter

Lid sinds 17 november 2018

Vanwege mijn drukke baan en gezin vind ik het lastig om tijd te maken om te sporten, door de korte en intensieve trainingen bij HitGym0172 zag ik na een paar weken al resultaat én het kostte minder tijd dan ik dacht!

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2010

Bij HitGym0172 voel ik me helemaal op m’n gemak. De korte, intensieve groepslessen vind ik erg fijn omdat ik zo resultaat zie én niet teveel tijd kwijt ben. En met het ruime aanbod groepslessen kan ik telkens wat nieuws proberen!

Judith Jonkers

Lid sinds 3 april 2002