5 weken onbeperkt sporten voor € 15,- per week

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is HitGym0172 dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • 25+ korte en krachtige groepslessen van ongeveer 30 minuten
  • Hoge intensiteit en daardoor hoge calorieverbranding!
  • Onbeperkt sporten in de HIT Fitness
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Programma op maat, voor elk niveau geschikt

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Je kunt per direct starten voor maar €15,- p/w. als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over de club en het programma. Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen!

 

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

 

"THE BEST PROJECT YOU WILL EVER WORK ON IS YOU"

Het "slank de zomer in" programma

Het ”Slank de zomer in” programma is speciaal samengesteld voor mannen en vrouwen die nog voor de zomer wat kilo’s willen afvallen, strakker willen worden en dat op een gezonde en verantwoorde manier willen doen

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Voeding is minstens zo belangrijk als sporten. Als je veel beweegt vraagt je lichaam ook om andere (bijvoorbeeld eiwitrijke) voeding. De persoonlijke voedingsbegeleiding geeft een eenvoudig te volgen schema wat gegarandeerd zorgt voor een combinatie van afvallen en géén hongergevoel!

Wekelijks coachmoment

Het wekelijkse coachmoment is een belangrijk onderdeel, zo meten we je voortgang en kunnen het programma nóg beter aanpassen op jouw behoeften en zo het maximale resultaat behalen!

Word slanker, sterker én leniger!

Door diverse oefeningen, de juiste aanwijzingen en verbetering van techniek zorgen ervoor dat je het beste uit je training haalt. Door gebruik te maken van HIT workouts verbrand je veel calorieën en ontdek je je eigen grenzen!

Nog maar 12 plekken beschikbaar!

Wacht niet te lang met inschrijven, deze aanbieding is alleen geldig voor de eerste 50 aanmeldingen, er zijn nu nog 15 plekken over! En voor maar €15,- per week kan je deze deal niet laten liggen

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij HitGym0172 hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben pas sinds kort lid, maar ik zit nu al lekkerder in mijn vel. De persoonlijke begeleiding tijdens het coachmoment geeft mij net dat extra zetje wat ik nodig heb.

Mario de Winter

Lid sinds 17 april 2018

Vorig jaar meegedaan aan het “Slank de zomer in!” programma. Vanwege mijn drukke baan vind ik het lastig om gezond te blijven eten. Het op maat samengestelde voedingsprogramma heeft me laten inzien dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2010

Bij HitGym0172 voel ik me helemaal op m’n gemak. Met name de groepslessen vind ik erg fijn. Met een ruim aanbod groepslessen kan ik telkens wat nieuws proberen!

Judith Jonkers

Lid sinds 3 april 2002